EIGENTIJDSE EN ROBUUSTE PAKHUIZEN

Een moderne architectuur met veel glas en markante details. Door het gebruik van twee steenkleuren, kleine verspringen én stootvoegloos metselwerk ogen de pakhuizen stads en stoer.  De driekamerappartementen hebben een schuifpui aan de voorzijde op het zuiden. Zo stap je zo jouw zonnige balkon of terras op. Heerlijk toch? Bovendien kijk je uit over het water. De slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement, zowel op de noordkant als aan de luwe zijde. Diverse hoekappartementen zijn voorzien van een raam voor nóg meer lichtinval.

Binnen het plan is voldoende parkeerruimte en dus genoeg parkeerplaatsen voor de deur. Op het achterterrein is een fietsenstalling aanwezig. Onderstaand vind je de situatiekaart van het plan. Deze situatiekaart is nog onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd door inspraak van de gemeente. Het achterterrein zal, ondanks mogelijke wijzigingen, in basis een parkeerterrein blijven.

INTERESSE?

APPARTEMENTEN MET DRIE KAMERS

De driekamerappartementen hebben een woonoppervlak van circa 50 m2. Je hebt standaard 2 slaapkamers, modern sanitair, een inpandige berging en een privé parkeerplaats. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de voorzijde en de andere appartementen hebben een balkon. Bovendien kan je de indeling van het appartement naar wens indelen. De woningen worden exclusief keuken en inclusief sanitair opgeleverd. En niet alleen de appartementen, ook het trappenhuis krijgt een fijne huiselijke sfeer.

DUURZAAM EN BETAALBAAR

De appartementen hebben een fraai afwerkingsniveau, zijn goed geïsoleerd en zijn bijzonder energiezuinig. De appartementen zijn voorzien van een CV ketel met vloerwarming en balansventilatie met warmteterugwinning. Dat betekent dat je altijd een comfortabele temperatuur in je appartement hebt en duurzaam woont. Ook kun je tegen meerprijs je appartement gasloos laten opleveren.

INDELINGSOPTIES
(getekend voor appartementen op de etages)

MELD JE AAN
EN SCHRIJF JE DIGITAAL IN

Meld je nu aan en schrijf je in door het digitaal inschrijfformulier volledig in te vullen. De officiële inschrijftermijn is inmiddels verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat. Valt er een potentiële koper af, dan kan er alsnog contact met je worden opgenomen. De appartementen en bijbehorende specificaties bekijk je via de kavelkaart.

 

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32
8601 EN Sneek
Tel. 0515 4300 06
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl/

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/