WETEN WAT JE PER MAAND BETAALT

Met het Rabobank Hypotheekdossier kun jij je online uitgebreid oriënteren op wat jij kunt lenen en wat daarbij jouw maandlasten worden. Je kunt in het Hypotheekdossier bijvoorbeeld variëren in de aanschafprijs van het appartement, in hypotheekvorm en hypotheekrentes.

GRATIS ORIËNTATIEGESPREK

Als je dat wilt, kan Financieel Adviseur Sander Bolt je tijdens een gratis oriënterend gesprek ook helpen bij jouw oriëntatie. Hij weet alles van Het Pakhuis en geeft je graag uitleg over de 10 pluspunten van een hypotheek bij de Rabobank. Want een hypotheek is meer dan alleen een rentepercentage. Het is daarom belangrijk dat je ook kijkt of de voorwaarden van een hypotheek aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en situatie.

MAAK EEN AFSPRAAK MET SANDER

Bel Sander voor het maken van een afspraak: 06-2223 8526. Hij spreekt graag met jou af op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

MELD JE AAN
EN SCHRIJF JE DIGITAAL IN

Meld je nu aan en schrijf je in door het digitaal inschrijfformulier volledig in te vullen. De officiële inschrijftermijn is inmiddels verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat. Valt er een potentiële koper af, dan kan er alsnog contact met je worden opgenomen. De appartementen en bijbehorende specificaties bekijk je via de kavelkaart.

 

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32
8601 EN Sneek
Tel. 0515 4300 06
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl/

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/