EIGENTIJDS WONEN MET ALLES BIJ DE HAND

Het Pakhuis staat aan de Van Schouwenburgstraat, op zo’n 10 minuten lopen van het centrum van Sneek. In de buurt zijn volop voorzieningen om boodschappen te doen of te sporten. Je woont hier dus super centraal, maar tegelijkertijd lekker rustig en met genoeg parkeerplaats voor de deur. #fijnplekje

INTERESSE?

ALLES OM DE HOEK

Je woont vlakbij winkelcentrum Boschplein. Hier vind je onder andere Aldi, TerStal en Big Bazar. Vlakbij je huis is ook een groot sportcomplex waar je terecht kunt voor tennis (Tennishal Sneek), hockey (Sneeker Mixed Hockey Club) en voetbal (SWZ Boso Sneek), en er is een roeivereniging in de buurt.

GEZELLIGHEID

Sneek is meer dan watersport! Het gezellige, toeristische centrum staat namelijk bol van de monumenten en historische stadsgezichten, maar vooral ook leuke winkels, gezellige cafeetjes en lekkere restaurants. Borreltje met vrienden, hapje eten met je collega’s? Je kunt gerust een wijntje nemen, want je kunt lopend naar huis!

WATERRIJK SNEEK

Denk je aan Sneek, dan denk je aan water(sport). Varen, zeilen en in de winter natuurlijk schaatsen, de echte waterrat voelt zich hier als een vis in het water.   Sneek ligt dan ook centraal in het merengebied van Friesland. In en om Sneek is volop water, met als absoluut hoogtepunt natuurlijk het Sneekermeer.

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32
8601 EN Sneek
Tel. 0515 4300 06
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl/

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/