WIL JIJ HIER WONEN? ZO WERKT HET!

Je kon je tot en met 6 januari 23.59 uur officieel inschrijven voor een appartement. Heb je nog altijd interesse? Ga naar de interactieve kaart, kies jouw favoriete bouwnummer en vul het digitaal inschrijfformulier, dat te vinden is in de persoonlijke account, volledig in. Je wordt op de reservelijst geplaatst, zodat we contact met je op kunnen nemen wanneer er een potentiële koper afvalt.

START OFFICIEEL INSCHRIJVEN

De inschrijving voor het project Wonen in het Pakhuis vond volledig digitaal plaats. Je kon je vanaf tussen 17 december en 7 januari inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op jouw account.

Wat doen we met jouw gegevens?
Jouw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je wilt, kunnen jouw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

WONINGEN TOEWIJZEN

In de week van 7 januari worden de appartementen toegewezen. Let op; het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is jouw favoriete appartement aan jou toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Deze gesprekken vinden plaats op in week 3, dus houd hier alvast rekening mee in jouw agenda. Is jouw favoriete woning niet aan jou toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail over en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden.

DEFINITIEF WONING AANKOPEN

Na de gesprekken met de makelaar kan er een optie op een woning worden genomen. Deze optie is doorgaans twee weken geldig. Vervolgens kan over worden gegaan op het definitief aankopen van een woning.

Vragen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Via de chat in je persoonlijke account kun je al je vragen stellen aan Team Het Pakhuis.

Verkoop & informatie

Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32
8601 EN Sneek
Tel. 0515 4300 06
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl/

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed
Zwartewaterallee 44-54
8031 DX Zwolle
Tel. 038 853 70 32
zwolle@slokkervastgoed.com
https://www.slokker.com/vastgoed/